Маркан Холдинг АД

Маркан Холдинг е дружество, създадено през 2014 г., което управлява инвестиционен портфейл от участия в над 10 предприятия от различни сектори на икономиката.

Групата Маркан притежава над 20-годишен опит в създаването, развитието, управлението и продажбата на различни дружества, като съсредоточава сериозен експертен и мениджърски опит в проектирането, строителството, проектовото развитие и управлението на недвижими имоти.

Основен ангажимент на Маркан Холдинг е отговорното управление,  което означава придържане към етичните, професионални и нормативни стандарти във всяка извършвана дейност.

Ние залагаме на високо качество на предлаганите услуги, точност и професионализъм.

Основна цел в нашата работа е да надминем очакванията на клиентите ни, работейки в партньорство с тях за завършване на проектите ни в предопределените срокове, съблюдавайки сигурността и грижата за природата.

Ние вярваме в своите служители, опитваме се да им осигурим здравословна, безопасна и вдъхновяваща среда, която да им позволи да усъвършенстват своите знания и умения, което на свой ред да допринесе за непрекъснатото развитие на организацията.